Skip to content

Veni Vidi Vici – Free hugs

decembrie 1, 2008
Am fost, am văzut şi am îmbrăţişat!

Nu m-aş fi numărat în una din promotorii acestui eveniment anul trecut, nu-i înţelegem rostul şi cu atât mai puţin eficacitatea. Azi după modificarea comportamentală a survenit şi modificarea cognitivă.
… şi iată: 1 decembrie, soare, 15 grade celsius la Cluj, voluntari OSUBB şi voluntari pur şi simplu au pornit cu mult entuziasm să ofere FREE HUGS.
Cine a răspuns solicitării: o îmbrăţişare pt 2 zâmbete?
De la copii la oameni mari, de la angajaţi ai Rosalului, la angajaţi ai primăriei, de la florărese la poliţişti, de la credincioşii tocmai ieşiţi de la slujba religioasă la oameni surprinşi pe stradă de grupul huggerilor ce se mărea dintr-o locaţie într-alta au primit o îmbrăţişare şi au oferit zâmbete în schimb.
Iniţiativa a fost îmbrăţişată inclusiv de domnul primar Boc şi domnul prefect Alin Tişe (mai jos în poze) care au fost mai mult decât deschişi în a ne îmbrăţişa şi a ne ura un „La mulţi ani” de ziua României.
Lume buna cred ca şi-a atins scopul şi de 1 decembrie, cu mic cu mare, ne-am unit într-o îmbrăţisare.
care sunt reacţiile voastre la această iniţiativă?
Reclame
3 comentarii leave one →
 1. Anonymous permalink
  decembrie 2, 2008 5:52 pm

  Sunt din Negresti Oas, dar sa nimeriat sa fiu la fix la Cj, ca sa primesc imbratisarile voastre ! Chiar mi-au inveselit ziua!… aaaa am si poze cu voi! 😀
  … si inca ceva, poate de aia era destul de cald la cj, de la free hugs, sau era caldura interioara, ce a iesit la lumina!

 2. Melinda permalink
  decembrie 2, 2008 11:44 pm

  buna,
  chiar ma bucur c-a fost bine primita campania Free Hugs si am reusit sa punem cateva zambete pe fetele oamenilor. Negresit sa ne trimiti si pozele.
  Iata e-mail-ul meu: melindapsy@gmail.com si-ti multumim mult anticipat. Daca avem consimtamantul tau le punem si pe astea pe blog.
  Hug,
  Melinda

 3. Lume Buna permalink
  decembrie 5, 2008 9:55 am

  Ce fain 🙂 Ma bucur sa vad cat de fain a iesit in Cluj 😀 Mi-a placut si filmuletul de pe realitatea cu voi. Multumesc! Daca vreti sa vedeti impresii si din alte orase, veniti pe http://www.lumebuna.ro 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: